Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-01-01 kl 13:30 denna skrev jag dagen D. Scenen är din. Ibland ser jag inte vad jag skriver förrän efteråt.


SÖMNTUTA



första dagen på nya året lär bli

som de andra sägs det

hoppet är att det inte stämmer

för sömntutor blir vi då alla

och kan lätt från våra grenar falla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2019-04-21 19:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:(
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP