Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlik vårbagatell

 

 

Minns den tid som var

försvinner minnena finns

inte mycket  kvar

att leva är vetskapen

om att en dag tar dem slut

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP