Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att du vet

Sent på kvällen, tänker jag på dig
För att du är en ängel, för att du är en toppentjej

Sent på kvällen, längtar jag efter din röst
För att den är som fågelsången i vår, för att det är som morgonbrisen i höst

Sent på kvällen längtar jag efter dina varma händer och din doft
För att du luktar som en fransk parfym, för att jag vill krama dig hårt

Vet du vad, mitt hjärta är ett hav som dina blodkärl är dess floder
Återstoden av mitt liv, vill jag älska dig i alla perioder

Vet du vad, i ensamhetens grop finns det ingen luft att andas
Återstoden av mitt liv, vill jag att mitt andetag och ditt blandas

Vet du vad, dina gröna ögon är som ett grönt glas av Absint
Återstoden av mitt liv, vill jag att du rör mina läppar, som min Marlboro vit

Vet du vad, jag älskar dig utan att du vet
Vet du varför, för att du kanske aldrig tänker på det

Farzad, Mon, Aug 27, 2018




Övriga genrer av Farzad Rahmani
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 00:06



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Andra strofen är mycket uttrycksfull
och vacker. Övertygad kärleksdikt.
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani