Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tal till den som lyssnar



Höga toner ljuder
Orden låter som musik
ilsken tröst
med berättande röst
och taktlöst trummande fingrar

Marinerade själar
Andetag utan bas
med bakbundna armar
inga famntag
omtag
omtag

Hör du den kloke när han talar
vet du att ordet är ditt
Svälj det sista som du tänkte
sträck dig efter mer

Läs med ditt samvete
tongivna texter
klanglöst ekande
i fängslade bröstkorgar




Fri vers av LillaMamman
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-22 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman