Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slits itu!

Mina tankar slits sönder och mitt hjärta slits itu.
Av dina brännande händer, av dina hänsynslösa ord..
Du förnekar mig, tar i från mig allt hopp du en gång givit mig..
Maktlös, rolös, ensam i det kalla vintermörkret som du lämnat mig i...
Det förgångna hemsöker mig, söndrar min själ i nattens mörker...
men glömskan är mitt skydd och hatet mitt vapen, jag fördriver dig från mitt sinne...




Fri vers av Tina79
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-22 03:27



Bookmark and Share


    Betzy
Starka känslor! Starka ord!
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79