Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kl 04.41

bilder blixtrar i mitt huvud
ord blommar ut som rimfrost över mitt synfält
och smälter igen
allt du säger efter två timmar gör ont
att du måste säga det
ett tvång som kommer inifrån
en anlagd brand vars svarta rök
letar sig ner i allas våra lungor
vet du inte vilka vi är?
jag tror att ett 'nej' är på sin plats




Fri vers av 99knivesinside
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-22 04:47



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ett stort tydligt nej växer fram där..starkt
2019-04-24

  Petter Wingren
Stark kryddig plågsam. Jag tror att ett nej är på sin plats...
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside