Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantisk influensa

Förgiftade björnbär.
Min hud absorberar förgiftade björnbär.
Skallerormen åt mig hånler.
Tranorna omfamnar våren.
Förälskelsens blick död som svarta svanar.
Ökendrottning i regnskog.
Vingklippt kungsörn tronar på piedestal.
Tårar av liljekonvalj.
Svek med smak av förruttnelse.
Mitt blod rinner som honung längs min hud. Opiumvallmo.
Din kyss. Ditt svek. Du sorg av näktergal.
Skadeskjuten och förvildad är min kärlek till dig,
du mitt livs odyssé.
Du klöser mig med klor av is.
Brudbukett av kaktusens taggar.
Du kysser tärnan. Inte mig.
I morgongåva jag ingenting fick. Men det är också allt.
Sömnlös. Jag förblir sömnlös. Dag som natt. Natt som dag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-22 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP