Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2019......


Könlös påsk.

Undrar
om världen
blev en bättre plats

nu

när tuppen inte längre
fick kallas tupp
och hönan inte längre
får kallas höna

vem galer
vem kacklar

och vem kom först ?

hen
eller ägget





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP