Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund som den här

En kopp kaffe
En stilla morgon
som den här
En påsk som
den här
Ett liv som
det här
En tanke
som den här
En känsla
som den här
En morgon som
den här
Ett liv som
det här
Tankarna
kommer
och går
Den stund
som just är
En morgon
som den här




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP