Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningsackord

 

dag vaknar i sång

solstänkta gråmoln svävar

som skärgård i skyn

 

tranor vingar sig norrut

på marken vippar ärlan

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 08:38



Bookmark and Share


  Niliboy
Hur våga skriva en tankadikt, jag tycker den är rätt fin, men jag kan inget om hur en tankadikt skall var uppbyggd!
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg