Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling

 

 

och människan reste sig från marken

tog sina första stapplande steg

händerna utvecklades till ett verktyg

att användas till andra syften

än att ta sig fram på marken

 

ett litet steg för människan

men ett stort steg för mänskligheten 

 vad månde bliva i framtiden

när vi redan kommit så långt

är det en framtid vi önskar? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-22 09:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Vi är nog inte så förändrade,
men var vill vi? - Rymden?
2019-04-23

  Bodingen VIP
Vi är fortfarande samma gamla grottmänniskor som vi alltid varit, makt, rikedom och egoism är i allra högsta grad gällande än, vi skulle varit kvar i träden, nej, apskallarna var nog också likadana, vi skulle aldrig gått upp ur haven, eller gyttjan eller...
2019-04-23

  BenGust VIP
Vi får som 75-åringar utbilda oss till
Galaxguider eftersom ett skriande behov
då kommer att uppstå.
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP