Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påtänkt och utänkt

Polis är på fel stationer
när de gör sina aktioner
bovar gör som så
om de ej lyckas då
de hyr in helt andra personer...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-22 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt