Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är en gåva

 

Det är i den ljumma morgonen 

som hon tillåter sig ana en ny

stund på jorden.

 

Det är i allt samlat som 

hon inser storheten i 

att få finnas. 

 

Det är i dofterna som 

färgar av sig och blänker

i skogsdungen och över

havets yta som hon gläds

i en ivrig stillhet. 

 

Hon håller av och hon 

håller om. 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-22 10:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint, E.
En ivrig stillhet. Något jag fastnar inför.
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP