Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR LUGNET LAGT SIG

när allt blåst över

när lugnet lagt sig

när stillhet råder

och jag har lagt mig

känns allt förträffligt

tills nästa vända

vem avgör vad som

kommer att hända?

 

frid över hyddan

som jag vill ha den

egot marscherar

främst i paraden

det finns ett svar när

man slutat döma

och kanske till och med

kan berömma

 

LARZ GUSTAFSSON  22/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-04-22 10:58



Bookmark and Share


    Lars J
Klokt budskap, tycker om raderna ”egot marscherar främst i paraden”

2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP