Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångat ögonblick i ögonvrån...bagatell

 

 

Korpen betraktar

den dystre mannen ställer

sig frågan om dagg

smakar likt tårar just då

natten flyr undan dagen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 11:14



Bookmark and Share


  Sturesdotter
De brutna raderna fungerar fint.
Och ger en vacker bild.
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP