Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog kvädet...

Vilket är det segaste trädet...
Men känner du inte till uppträdet...
Som pågått lång tid
EU vill ju ha frid...
Slippa höra mer om EU-UT-TRÄDET









Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-22 11:34



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Ja det är ett väldigt tjat om EU just nu
om Englands urträde
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt