Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ge mig mod att förändra det jag kan och förstånd att (...)"




Så mycket som känns
En hel värld full av triggers
Men bara du skräms







Bunden vers (Haiku) av xilenie
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-22 11:54



Bookmark and Share


  J P VIP
Var stark!
2019-04-22

  Imzon
Att inse skillnaden;) bra haiku!
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

xilenie