Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon rinner

Knopparna komma
Gör grenarna grönare
Pollen sprides snabbt




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-22 15:04



Bookmark and Share


  Birk Andersson
är påsarna
under ögonen
till för tårar?
2019-04-23

  Öknens Ros VIP
Allergiker har det inte lätt.
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén