Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första novell

i förrgår påbörjade jag nånting
som kommer att bli en novell
knappast en roman hoppas jag
just nu har den arbetsnamnet
"Strumpdockor är vi allihopa"

jag har nu, på tre dagar,
skrivit 16 kapitel, sammanlagt ca 3000 ord
vilket flyt jag har haft –
det känns som om det jag skriver är
en historia som nästan skriver sig själv




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-22 16:30



Bookmark and Share


  AKT VIP
Härligt! Kreativt arbete är alltid utvecklande.
2019-04-22

  Kungskobran VIP
Underbart, när man kommer i gång och blir ett med personerna flyter handlingen.
Min roman är på 80 000 ord
den skrev jag på tre månader
Men en hel del redigering återstår
slutet är alltid det svåraste.

2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP