Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gillar deckarsignaturer och tjejer med magiskt klingande örhängen. Del Rays "Shades of Cool" och Nancy Sinatras "You Only Live Twice" är sådana.


Del Rays magiska flöde



När Kim Novak


vertigovirvlar


som mest flödar


Lana Del Rays


Twin-peakande


Shades of Cool




med mollbestänkt


Nancy Sinatra You


only live twice


attitud och en


skärva Malibumagi


ur all dekadens.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-22 17:21



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Lyssnade på Lana del Rey när jag läste din dikt. Det lyfte både musiken och dikten till oanade höjder.
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP