Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Solens stilla sång,
Vi hör en varm melodi som torkar alla tårar,
Molnen trummar fram långsamt men lätt,
och vi tar skydd från en blyg regnskur,
Rosa toner fyller himmeln och långt över trädtopparna försvinner solen sakta ner i sig själv,
Vi välkomnar månen och alla hans vänner,
De lyser upp ditt ansikte framför mig,
Jag ser dig stjärnklart,

En hel natt står vi där,
och sen en till,
I hundra nätter tittar jag dig lugnt i ögonen,
innan jag måste fråga,
Vem dansar i himmeln?




Fri vers (Fri form) av ebbab
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-22 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab