Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycke

Vaken i viljan gör hungrig till djärv
Rider in stig mellan snåren
Barfotafötter där tjälen är kärv
Sparkar fram vägen mot våren

Mumlande humlor och svamlande bin
Skrattande trutar i viken
Brinnande nässlor på nyslaget vin
Vimlar i viskande diken

Stampar i stunden slår jorden i stå
Griper om bräckliga grenar
Kantrar i kampen mot önskan att nå
Partikelfysik som förenar

Slirande sländor i hoppande hav
Några är valda att våga
Fånga den föda som dagarna gav
Och svälja den utan att fråga




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-22 19:34



Bookmark and Share


  ULJO
Riktigt bra
2019-05-09

  Stay Golden
Rockin'!
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP