Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som den svarte mannen sa

när han blev överrumplad och gripen av polisen
i Sverige
Anklagad för någonting
Nu när ni har satt handbojor på mig är ni allt bra
kaxiga va
Är det här någonting rasistiskt eller..

Som den vite mannen sa när han blev överrumplad
och gripen av polisen i Afrika
Anklagad för någonting
Nu när ni har satt handbojor på mig är ni allt bra
kaxiga va
Är det här någonting rasistiskt eller …
:-)

Ken Cassel
22/4 2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 21:25



Bookmark and Share


  AKT VIP
EN riktig iakttagelse. Allt är bara beroende på var man är..
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel