Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista luckan med interiör el dyl som VätteTV visar för den här gången... syns måhända till jul igen?!


PåskSkåpet Lucka 22 : PennStället

 

 

gul blyertspenna

använd senast nittisju

funkar utmärkt än

 

 

grönt doftar gummi

hur ljussvart än har suddats

kvarstår strimma mint

 

 

ihopvikbar sax

tävlar med minsta linjal

vems brev legat längst

 

 

märken, glömda gem

och plock bland tärningsögon

håller protokoll

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-22 21:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tacksam Stefan!! att du plöjt dig igenom hela kalendern... Då är ni åtminstone två i världen [möjligen fler?] som rott iland med detta denna påsk!?! :-)

Nu känns det åter skönt "att kunna skriva vadsomhelst", när jag ej längre behöver pressa mig att kläcka ur mig "möbler", hur skojiga de än kunde vara att tänka ut... Nu märkligt tomt och förväntansfullt - fastän VätteTV egentligen gav mig vidöppna ramar att hitta på vad jag än hade på tungan.
2019-04-24

  Stefan Albrektsson
Tack för dessa ljuvliga VätteTV-sändningar (även om jag fått läsa ifatt dem då och då)! Som sagt: jag hade gladeligen skaffat Tv om detta programutbud (och liknande erbjudits).
Ser gärna en VätteTV-produktion till jul också!!
2019-04-24

  Nanna X
Tack för en fin påskkalender!
2019-04-23

  TrollTörnTrappan VIP
Tack f.ö. för ditt omhändertagande av [vickande på] de tre luckorna som annars blivit tomma!?!
2019-04-22

  TrollTörnTrappan VIP
Nanna, några av mina är egentligen ännu äldre än så - men ville inte skryta i onödan ;-)
2019-04-22

  Nanna X
Undrar om jag har någon penna kvar sen 97? Pennor verkar alltid försvinna in i en annan dimension för mig...
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP