Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kamp om förändring och utveckling


Manligt och kvinnligt

När orden tagit slut finns bara
överlevnadsinstinkten kvar.

Vinna eller försvinna

Hellre släppa taget än
dras ned i en djup ravin

Falla lätt

Resa sig igen

Så länge som man står på var sida
om ett bråddjup och det inte finns
en bro över så finns inget möte....

Kreativa lösningar finns men är det
värt den uppoffring och den utmaning som
krävs..... Dragkampen har tömt ut så
mycket energi!

Insikten är början på något nytt.

Styrkan, uthålligheten, envisheten leder
mig vidare mot framtiden....här och nu!














Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-22 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP