Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejtjusaren

Han dras åt tjejerna som om de vore magneter
då han inte kan låta bli
För när han tittar på dem känner han bara harmoni
Så han har förstått att han är en tjejtjusare
Kvinnor är hans melodi, då han absolut vill leva
med dem
För han vill i alla fall inte leva utan dem, då han vill
ha de alla som sin bästa vän
Ja, han vet
Han måste bara vara helt galen
Men vad kan han göra
Han tycker ju om dem så mycket
Tycker ju att de är så vackra och fina
De är det vackra folket då han önskar att de alla bara
vore hans egna
För han säger högt och tydligt till alla
Ni vet väl om att alla tjejerna är mina..
:-)

Tjejtjusaren!

Ken Cassel
22/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel