Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vesslan rymde. =/


Där sapiosexuella läser


Dagarna, de
ilar stadigt
Ostopp bara
om jag hade velat

Dagarna
går så snabbt
Kan inte hejda
vill inte ens

De kallar dig hjärtlös
för du är enkel att vara med

Vatten är kulan
och vi är nötter
Kolla över gatan
varför bor du där?

Vilse i ditt ordgarn
din röst i mina fötter
Älskade Ragatan
dödar du såhär?

Har du fått hjärtmös?
Är du enkel att vara med?

Minotaur tränar jojo
i sitt sinne
Och fångar in sitt nät
av ditt minne

Mutist i smyg
riddar Kato blydgas
Basunerar stulna ord
för att döva Ronjas

Är du lös i hjärtat?
Har du någon som väntar?

Oförklarligt
utstuderade
oförglömliga
dödsryck

Kom då gud
döm min gycklarbjälra
min pilgrimsstav
min rusdryck

Min älskade är hjärtlös
Jag är enkel att vara med




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-22 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd