Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara ha din kärlek och tillgivelse

Här går vi nu igen hand i hand, du och jag
Att du kom tillbaka till mig gör mig, så otroligt glad
Så nu när du har insett att du älskar mig, mår jag bara
bra för jag är fortfarande kär i dig
Men du kan inte ana hur ledsen jag blev när du bara
lämnade mig för någonting som du hade fått för dig
Jag finns ju här
Och det kommer jag alltid att göra så länge du
håller mig kär och inte utanför

Här går vi nu igen hand i hand, min älskade vän
Blir så glad över att vi nu äntligen kan komma överens
Vill inte gärna förlora dig igen
Vill bara ha din kärlek och tillgivelse...

Ken Cassel
22/4 2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-22 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel