Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan västfjället och drommen

Sitter och drömmer om nätter utan panik
Men minnet bleknar och känns falskt
För de enda drömmar jag nu klarar
Är de jag drömmer i vaket tillstånd
Medan jag ser solen gå ner i väst
Mellan västfjället och drommen
En rödglödande strimma sakta dör
För att sedan åter vakna upp
Till samma strålar från öster




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-22 23:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet och solens gång.
2019-04-23

  ULJO
Strålar från öster. Fint
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP