Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem


hem över påsken
hans skugga kvar
på snabbköpsväggen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-23 02:02



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En snabbvisit hem. så snabb att bara hans skugga...
2019-04-23

  Birk Andersson
hemlängtan
efter påskhelg
i hemstaden
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP