Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser på dig ser jag en vacker blomma

När jag ser på dig ser jag en vacker blomma
som har just slagit ut
Blomman är för vacker att sättas i en vas.
Nej den får stå där och var älskvärd hela livet
En sådan blomma köper du inte någon annanstans
än i ditt hjärta




Fri vers av Knoparemoj
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-23 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj