Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Lyricsimage by Sten Wiking/april-19


*~INTET NYTT UNDER SOLEN~*

Anledningen till att allt mänskligheten
företar sig,
förr eller senare leder till hennes
tillkortakommanden,
beror naturligtvis på dålig smak,
uselt omdöme och bristfällig erfarenhet,
men också förhastad bedömning.

Intet nytt under solen således,
men någon förändring och utveckling
är inte att vänta så länge människan
förväntar sig att solen ska ändra på det.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2019-04-23 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP