Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segerrus

Jag kan inte förlika mig
med spritens geleartade försoning
med kroppen

så det starkaste jag dricker
är Proviva och energibrus
från Willys

Jag erfar likväl alkoholens uteslutande
och rumsavgränsande
effekt

på landsvägscykel och MTB,
då mitt enstaka stycke
verklighetsillusion
omsluter den jag kallar jag

i ett framrus
med övertydlig mitt
och suddig omkrets


Vid slutet
av framryckningen
väntar, istället för bakruset,
duschens varma omslutning
och endorfinets segerrus!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-23 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP