Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frun Avdunsar!

Frun i huset avdunsade.
Och då menar jag verkligen inte Avdunstade, det är bara sådant som vatten gör.

När frun i huset avdunsade, såg hennes ögonblicksbild ut så här;
Hon hade några barn, de var på annat håll, men studsmattan stod i trädgården, och hon och maken hade precis haft ett MEGASTORT gräl, och hennes avreaktion, istället för att slå i dörrar, för att på sådant sätt avreagera sig, ställde hon sig på studsmattan och hoppade lite.

Hon hoppade stort, och hon hoppade smått.Men hennes syftemål, var att hoppa av sig all sin kraft. All kraft, som hon hade haft till sin make, all ilska, som påyvlats henne av något skäl, som hon inte förstod själv.

Hon hade läst någonstans, att det var vanligt med en kamp, eller flyktreaktion, men aldrig någonstans , gick det att läsa, i stundens hetta eller avsvalnad, att just HON, hade blivit utsatt för detta. Eller utsatt sig själv för detta, beroende på vems fel grälet var, som just utspelat sig!




Bunden vers av Mim
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-23 07:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha ja skönt att inte ta så gravallvarligt på allt :) studsmattor är bra!
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim