Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 23/4


Tre gummor - en drömraga

 

Tre gummor är i sängen 

dom är visst med i svängen

en säger jag är gullig

och bjuder mig på bullar

en nämner Harry Potter 

vill bjuda mig på gotter

en säger jag är ful

jag bryr mig ej ett smul

 

Far ut att köpa mat

att fylla kattens fat

får hjälp av min väninna 

en pilsnabb cykelkvinna

fast traktorn glider över

och far från norr till söder

så cyklar hon i tunneln 

och katten, förr försvunnen 

står åter på min mage

och ja det var ju bra det

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-23 08:00



Bookmark and Share


  J-M
Mycket underhållande att läsa. Ser många bilder.
2019-04-25

  TrollTörnTrappan VIP
Jovars, lite lagom sagolik!?!

Undrar om den tredje gumman gav sitt mindre positiva omdöme just för att hon ingalunda förväntade sig något av dig?!? ...som de andra må ha gjort.

Slutklämmen är samma som hos "Personliga Persson" - skoj det!
2019-04-25

  Stefan Albrektsson
Mmmm, dessa gangsterrim smakar mumma (älskar tunneln/försvunnen), och snygg bild med "en pilsnabb cykelkvinna"! Nice!!
2019-04-24

    ej medlem längre
Varför inte samla dem i en fin barnsaga? Med lekfulla bilder till kunde det bli toppen!
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X