Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När färgarna…!

 

När färgarna försvinner ur synen
Försvinner livet med

Ofärgat blir existensen

När smakarna försvinner ur sinnet
Försvinner lusten att äta mat med

Smaklös blir tungan

När rytmen försvinner ur melodin
Försvinner glädjen med

Nyttan blir smaklös

När kärleken försvinner ur en människans hjärta
Försvinner medmänskligheten med

En slaktare förblir man till

När färgarna är inte längre blå
När smakarna blir omaka
När rytmen ligger still

Då!
Inte längre finns en skapelse
Som heter en människa

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-04-23 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP