Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Lycka

För tolv år sedan 

mitt under meditation

hör jag sonens röst

 

Det blev en flicka

det blev en flicka mamma 

Många år förflöt

 

I år firades 

femte födelsedagen 

för tvillingarna

 

© Gunilla N 20190423




Bunden vers (Haiku) av Gunilla VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-23 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP