Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

 

vårvindar smeker kind

står blek intill lind

 

solen bränner mitt hjärta så

kommer du nånsin förstå

 

den eld du tände inom mig

säg, finns den också inom dig

 

sömnlösa är mina nätter

kärleken sina spår sätter

 

den är en evig plåga

denna heta låga

 

nu jag vill ha ett svar

var jag dig har

 

vill du eller vill du ej

säg bara ja eller nej

 

när du dig bestämt har

hoppas jag dig har kvar

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-23 12:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En knuff i rätt riktning kan vara att spela Sven-Ingvars "Säg inte nej, säg kanske kanske kanske"
Funkat för mig, seriöst.
2019-04-23

  Feliaxel VIP
Kan vara svårt att få svar ibland
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP