Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmlösa haranger

 

 

herrarna härskar hiskeligt hutlöst

har hamnat helt hemtama

härstammar hejdlöst hedningar

halsar hellre humleöl

hos haltande hyenor

Harald Hårfager hänger håglöst

hoppas haren hinner hoppa hagen

helvetets herre hälsar härsket

har halsont hostar

hoppas hela härligheten hurrar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-23 17:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hissnande haranger härbärgerar har
2019-04-24

  Bodingen VIP
Ha ha hit hittade Harry, hela hundra huttar halsat, han hulkade, halkade hemåt helt huvudstupa, huvudvärk hävdade härkomst helvete, hemma hämtade Hilda hink, hällde häxbrygd hos hans huvud, hälsade hokuspokusfiliokus, hånade Harrys hemska hicka.
2019-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Hugaligen, här har hemska herrar harpunerats!
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP