Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sandkorn lycka

Barfota på äng av saknad.
Vingklippt hare i soluppgång.
Mina välbevarade känslor du pulveriserar med
mortel.
Sjung min vän du kollibri om minnen vid älv av
förlorad evighet.
Avundsjukt du sneglar på alla andras välputsade fasad.
Men skrapa på deras ytttre, så kanske du märker att de är
lika sårbara som daggens tårar mot din kind.
Svarta renar bland trollhassel och rå diamant.
Utsmetad mascara din blick glittrande död.
Som genomskinligt spöke du kryper under min hud.
Ditt hjärta av frost.
När hösten nyper vintern.
När våren kysser sommaren.
Älska den vänskap älvorna dig ger.
Älska den kärlek änglarna i dig ser.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-23 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP