Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET ÄR ETT PARTY

livet är ett party

minglandet en mangel

allt för mycket här

är bara tingeltangel

livet är ett party

eller som ett takdropp

som en dans på rosor

och en massa rak pop

 

kan jag få en resumé

av det jag missat?

jag har bara varit på flanör

och kissat

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-04-23 15:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kan ibland vara det största partyt.
2019-04-23

  Niliboy
Då är det ju bättre att kura ö poesihäftet!
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP