Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


URBANT SLAGFÄLT

fånar som stirrar

intryck förvirrar

skenet bedrar mig

skönhet betar mig

fast tillflyktsorten

är fylld av lorten

från många själar 

från syndens trälar

får jag uthärda

det avskyvärda

pärlan i åkern

jokern i pokern

 

LARZ GUSTAFSSON 23/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-04-23 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP