Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad flyger

 

genom vårens skimrande dimmor

det smakar rönnbär i vinden

en fågel flyer med solen i näbben

matar den sin sång med den, sina drillar

när den fjäderlätt flyger förbi 

drömmarnas paraply




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2019-04-23 16:00



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Stämningsfullt ochs skirt...
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP