Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-15 kl19:47 Reviderad


nu har de anlänt


koltrastens glimrande droppar
faller över vitsippor och gulblommig svalört
sitter och njuter
solens värmande hand
ser ett hem för småfolket
de smulsmå djuren

en svalkande skugga
att sluta ögonen i
när klockriket sjunger en vaggvisa


för de bostadslösa

*

Kommentar Ett hem Bidrag 5

ResenärGenomLivet Ja, alla behöver ett hem, även de små..
2017-05-16
Senta Så fint!
2017-05-15




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2019-04-23 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP