Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och allt som är vackert blir till red bull



vaknar, fortfarande drucken av sömn och dryck
kliar bort en intorkad hinna över bröstet, suckar och tänker på löskokta ägg.
äter glupskt frukost, slickar tallriken ren. äcklas och blir kåt.
allt vackert blir till red bull och vatten till mer vin.
vaknar fortfarande drucken av lösryckta liv. kliar bort en intorkad tanke.
slickar nån kåt och äcklig, och allt som är vackert blir till red bull




Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-23 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij