Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRBRUD - tanka

Hängbjörkens slöjor

nyutslagna ljusgröna

fladdrar i vinden

klär våren i skir brudstass

brudbukett av vitsippor 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-04-23 18:12



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, här provar de klänningar för balen!
2019-04-25

  Rise Little One
Vacker tanka att vila ögonen på.
2019-04-24

  Feliaxel VIP
Det dyker upp vackra bilder för mitt inre när jag läser dina fina rader
2019-04-23

  M.Eta
Den vackraste vårbrudbukett av alla!
Fin tanka!
2019-04-23

  ULJO
Så fint
2019-04-23

  Öknens Ros VIP
fint poetat om den vackra våren.
2019-04-23

  Poeten Salvador VIP
Fin metafor
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP