Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sömnträden


när sömnträden ruskar sina kronor
somnar vi under trädets grenar
vårbrådskan silar lövens skira ådernät i dvala
då vaknar vi till kviddelikvitt
ljudet av passerande svala

förvirrad och yr
rockabillyfrisyr

suckande morgondagens bestyr




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-23 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP