Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det talas mycket om de som kidnappar unga kvinnor, här är en viktig informativ text.


Jag författar..

Kvinnorna som tränar och kämpar
med den nya klubben, skyddas av de
som är gangster utbildade i området.

Det är deras kvinnor, den framtida familjen.

Ni måste förstå, här är det lagen som gäller.

Den riktiga Lagen.










"Visa respekt"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-23 20:01



Bookmark and Share


  peter markurth
Lag, legibus, tänker på nietsczhe, om den högre människan vilken ej behöver lyda regler, samt, Dostojevskij s brott och straff, då samvetet knäckte mördaren vilken mördade för att överleva svälten, hela tankegången rent filosofiskt sett..
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP