Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inga löften brutna

Min vän
du i hjärtat vet
att du gjort rätt
att det inte fanns
något annat sätt
fast korpar kraxat
och hjärtat slått
i hundra knyck
när ingen förstått
kan jag lova
att när säcken de knöt
kan du gott sova
ty inga löften
att göra gott
du av rädsla bröt.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-23 20:21



Bookmark and Share


  peter markurth
Vardags poesi
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP