Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör som snäckskal

Vad ska jag skriva när surikater idisslar mina ord?
Vad ska jag tänka när flamingon gömt mina tankar
i sin nyputsade fjäderdräkt?
Vad ska jag känna när flugor av splittrat glas övertagit
mina känslor?
Vad är jag när svanar av onyx jag förvandlar mig till
stelnande svart lava.
Vad är livets meny utan dessert?
Som dessert utan livets meny.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-23 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP